Érdekes hírek és megbízható magyar szolgáltatások egy helyen!
A hír mindenkié! • hir-portal.hu • Független hírportál

Weblapkészítés

Mit kell tudni a prémium linkekről?
Weblapkészítés

A prémium linképítés hivatkozások készítését és kihelyezését jelenti, melyek nagy látogatottsággal rendelkező weboldalakra kerülnek. Mivel jelentős forgalmat tudnak generálni, ezért a honlap tulajdonosok előszeretettel veszik igénybe. Tovább »

Címkék: Prémium linkek
A belső linkek használatának előnyei
Weblapkészítés

A weboldalra mutató bejövő linkek, illetve az oldalon szereplő, más honlapokra, tehát kifelé mutató kimenő linkek minden kétséget kizáróan nagy szerepet játszanak abban, hogy a keresőoptimalizálás végső soron elég hatékony lesz-e. Tovább »

Címkék: PR linkek
Nem kell félni a hírlevél leiratkozóktól
Weblapkészítés

Ha valaki már rendelkezik egy jól bejáratott e-mail cím listával, akkor előfordulhat, hogy időközönként leiratkoznak róla az emberek. Ezt nem kell drasztikusan megélni, hiszen nem feltétlenül probléma. Tovább »

Címkék: Forgalomnövelés
Magas a hibásan feltöltött webáruházak száma
Weblapkészítés

Felfoghatatlan, mi vezérli a készítőket és a tulajdonosokat, de az biztos, hogy a hibásan átadott webshopok nem termelnek majd sok profitot, ráadásul csak erősítik a webes vásárlások rossz hírét. Tovább »

Címkék: Webáruház elemzés
A kulcsszavak kiválasztásának szabályai
Weblapkészítés

A weboldal népszerűsítés egy rendkívül összetett, bonyolult feladat, amit olyan szakemberekre kell bízni, akik pontosan tudják, milyen lépések vezetnek el ahhoz, hogy végül széles körben ismertté váljon az adott vállalkozás. Tovább »

Címkék: Optimalizált szövegírás
Fontos a webdesign a SEO elvekben?
Weblapkészítés

Manapság a Google fontosabbnak tartja a keresőoptimalizálásnál a felhasználói élményt és a használhatóságot. Illetve, ha nem is fontosabb, de szorosan összefügg, kiegészítik egymást. Tovább »

Címkék: Keresőoptimalizálás Budapest
Webáruház készítés teljesen személyre szabva
Weblapkészítés

Webáruházak készítése nem olyan egyszerű feladat, mint azt sokan elsőre hiszik. Egy modern webáruház nem csak grafikailag és tartalmilag megfelelő, hanem a jogi előírásokat is tökéletesen teljesíti. Sokan az utóbbit teljesen elfelejtik. Tovább »

Címkék: Webáruház készítés Győr
Mennyit ér egy linkkatalógus linkje?
Weblapkészítés

A linkkatalógusok szinte az internet kezdete óta jelen vannak, és segítik az embereket a weboldalak gyors megtalálásában. Egy linkkatalógusban tematizálva vannak a linkek, ezáltal nem kell sokat keresni a felhasználóknak. Tovább »

Címkék: Linkkatalógus
Milyen webáruházakra vonatkozik a GDPR szabályozás?
Weblapkészítés

Mindegyikre, amelyik személyes adatokat kezel, még akkor is, ha magánszemélyek az üzemeltetők. A kötelezettség mértéke nem a vállalat méretétől, hanem a kezelt adatoktól függ. Tovább »

Címkék: Webáruház készítés