Érdekes hírek és megbízható magyar szolgáltatások egy helyen!
A hír mindenkié! • hir-portal.hu • Független hírportál

Mennyit ér egy linkkatalógus linkje?

A linkkatalógusok szinte az internet kezdete óta jelen vannak, és segítik az embereket a weboldalak gyors megtalálásában. Egy linkkatalógusban tematizálva vannak a linkek, ezáltal nem kell sokat keresni a felhasználóknak, ha egy adott témában keresnek hasznos linkeket.

Mennyit ér egy linkkatalógus linkje?

A linkkatalógusok ereje

Egy jól felépített linkkatalógusból érkező link a saját weboldalra igenis nagy hatással lehet a találati listán elfoglalt pozícióra. De mi kell ehhez? A linkgyűjtemény koros domainen legyen elhelyezve, aminek a keresők már elég bizalmat szavaztak. A meglinkelt szöveg releváns legyen a linkelt hivatkozás tartalmával, valamint az sem árt, ha a linkkatalógus linkje körüli szövegkörnyezet is tartalmazza a fontosabb kulcsszavakat a témával kapcsolatban, ezzel is növelve az együttes linkerőt.

A linkem.hu linképítő szakemberei nem hagyják magukra az ügyfeleket. Minden kiépített linkért vállalják a felelősséget, hogy azt a Google be is fogja indexelni. Ezt azért tehetik meg, mert a domain saját tulajdonukban van, és össze van kötve a Google Search Console szolgáltatással, amivel rávehető a legnépszerűbb keresőrobot arra, hogy térképezze fel a kiépített linkeket. Sajnos sok linképítő ezzel nem foglalkozik. Ő elvégzi a munkát, és azzal le van tudva a feladat. Ez viszont nem így megy. Ha a Google nem indexeli be a linket, akkor semmi ereje sem lesz, és az ügyfél feleslegesen fizet. Mi értelme ennek? Semmi.

A linkem.hu szakemberei csak akkor jelentik készre a linképítést, ha azt kimutathatóan be is indexelték a keresőmotorok. Egyszóval garanciát vállalnak az elvégzett munkára, ami ebben az iparágban nagyon ritka. Ha ez nem lenne elég, akkor még azt is garantálják, hogy a kiépített link nem kerül ki a katalógusból, és nem kell rövid időn belül újra regisztrálni.

Címke: Linkkatalógus
Dátum: 2019-01-25