Érdekes hírek és megbízható magyar szolgáltatások egy helyen!
A hír mindenkié! • hir-portal.hu • Független hírportál

Webáruház készítés teljesen személyre szabva

Webáruházak készítése nem olyan egyszerű feladat, mint azt sokan elsőre hiszik. Egy modern webáruház nem csak grafikailag és tartalmilag megfelelő, hanem a jogi előírásokat is tökéletesen teljesíti. Sokan az utóbbit teljesen elfelejtik, és bedőlnek mindenféle bérelhető és ingyenes CMS megoldásoknak.

Webáruház készítés teljesen személyre szabva

Milyen lehetőségek vannak?

Nagyon sok nyílt forráskódú és ingyenes CMS áruházrendszer létezik, aminek megvannak a maga előnyei, de ezzel együtt a hátrányai is. Az igaz, hogy hamar elkészül, viszonylag olcsó az elindítása, de egy sablonos és unalmas weblapot kapunk. Mivel ingyenes, nem szabad sokat várni tőle, főleg nem azt, hogy extra bevételeket is termeljen a tulajdonosának. Előbb vagy utóbb tovább kell lépni.

Másik lehetőség a webáruház bérlés, amire azért elég sok lehetőség van az országban. Ennek is nagy előnye, hogy aránylag olcsó, de az ár nagyon becsapós, mert havi bontásban kell fizetni. Ez a megoldás akkor éri meg, ha 1-2 hónapra kell csak egy webáruház, mert akkor valóban kedvező és rugalmas feltételekkel lehet hozzájutni. Amint években gondolkozik az ember, hamar rájön egy kis utánaszámolással, hogy nem is olyan olcsó a fenntartási költség, és akkor ebben még nincs benne a marketing és a keresőoptimalizálás sem. Ráadásul, ha valamilyen hiba van a rendszerben, biztosak lehetünk benne, hogy hónapok, vagy netán évek is kellenek a javításhoz. Az ilyen cégek nem hajolnak le az ügyfelekhez, nekik csak az a fontos, hogy rendszeresen fizessenek. Ha egy ügyfél elmegy, mert nem elégedett, az sem baj, hiszen jön helyette másik.

A legjobb megoldás az egyedi webáruház készítés Győr városában, hiszen nem kell felesleges modulokért és agyonhasznált sablonokért fizetni. Minden a megrendelő igényei szerint történik, havidíj és egyéb kötelezettségek nélkül. Az egyedi webáruházaknál komoly csapat áll az ügyfelek rendelkezésére, ahol grafikusok, programozók, tartalom fejlesztők, marketingesek és SEO szakemberek, adatvédelmi jogászok is figyelemmel kísérik az új webáruház alakulását és fejlesztését. Az ár lehet egy kicsit magasabb, de biztos a megtérülés és a siker. A kisshonlapkeszites.hu szakemberei minden elkészített webáruházra garanciát vállalnak, és biztos segítséget és támogatást nyújtanak minden ügyfelüknek a webáruházakkal kapcsolatos problémák, jogi kérdések, keresőoptimalizálási eredmények tekintetében.

Címke: Webáruház készítés Győr
Dátum: 2019-01-28