Érdekes hírek és megbízható magyar szolgáltatások egy helyen!
A hír mindenkié! • hir-portal.hu • Független hírportál

Vendégház baráti társaságoknak

Születésnapi összejövetel? Névnapi buli? Egyetemicsoport-találkozó? Hétvégi túrázás a barátokkal? Horgászás, strandolás a haverokkal? A legjobb helyszín mindehhez egy vendégház baráti társaságoknak, kedvező árú szálláslehetőséggel, szép természeti környezetben, a közös programokhoz alkalmas rendezvényteremmel.

Vendégház baráti társaságoknak

A Pápa közelében, a Bakonyalján található kis faluban, Nagytevelben az Arda Malom Vendégház várja vendégeit. 18 személynek tudnak egyszerre szállást adni a modern bútorokkal berendezett, két- és négyágyas apartmanokban, amelyek pótágyakkal bővíthetők. Az apartmanokhoz jól felszerelt konyha tartozik, mindegyikben főzőlap, mosogató, hűtőszekrény, mikrosütő, kávéfőző, kenyérpirító, vízforraló is van. A tájjellegű építészet jegyeinek megfelelően tervezett tornácos épület nemrég épült, korszerű épületgépészeti megoldásokkal, minden évszakban kényelmes, kellemes lakókörnyezetet biztosítva, központi szellőzőrendszerrel, központi fűtéssel, légkondicionálással.

Bográcsozni is lehet

A vendégházban többféle sportra van lehetőség: röplabda, asztalitenisz, darts, lengőteke, kinek-kinek érdeklődése és tudása szerint. A felfrissülést szauna is biztosítja. A szabadtéri partik kedvelőinek a közös sütés-főzéshez fedett grillezőhelyet alakítottak ki, természetesen a tűzifát is biztosítja a vendégház. A rendezvényteremben hat asztal, 24 szék, tálalószekrény, villanytűzhely és mosogatógép áll a vendégek rendelkezésére.

Nagytevel szélén fut a Bakony-ér, a patak vízhozamát a falu melletti víztározó szabályozza. Régen malmok is működtek errefelé. Egy ilyen régi malomról kapta a nevét ez a kellemes vendégház baráti társaságoknak, udvarán két kis tó is van, a régi malom működéséből ittmaradóan, különleges hangulatot adva az idelátogatóknak.

A szabadidő eltöltésére sokféle lehetőséget kínál a környék minden korosztálynak. Lehet barangolni a Bakonyban, strandolni a Nagyteveli-tóban, horgászni a közeli horgásztóban, végigjárni a közeli történelmi város, Pápa érdekes látnivalóit. A túraútvonalakra gyalogosan vagy kerékpárral indulva a tájfotózás szerelmesei számára is ideális a vadregényes környék. Közel van Bakonybél a monostorral, a zirci arborétum, a cseszneki vár, a tapolcafői tanösvény, a döbröntei Szarvaskő-várrom, az Ödön-forrás.

Címke: Vendégház baráti társaságoknak
Dátum: 2020-01-07