Érdekes hírek és megbízható magyar szolgáltatások egy helyen!
A hír mindenkié! • hir-portal.hu • Független hírportál

Italcsapolók helyben kevert üdítők előállításához

A vendéglátóhelyeken nem kérdés, hogy szükség van a megfelelő hőmérsékletre hűtött, finom italokra, üdítőkre. A kérdés csak az, hogy milyen frissítőket érdemes kínálni a vendégeknek. Az első és az egyik legfontosabb szempont a tökéletes ízélmény, de a vendéglátóipari egység oldaláról nézve az is nagyon fontos, hogy az üdítők előállítása, felszolgálása gazdaságos és környezetbarát legyen.

Italcsapolók helyben kevert üdítők előállításához

Gyors és egyszerű italkiszolgálás

A Postmix italcsapolók gyors, egyszerű és költséghatékony megoldást kínálnak az italkészítésre és az italkiszolgálásra. Ezek az italcsap rendszerek lehetővé teszik, hogy a szénsavas és szénsavmentes üdítőket, limonádékat, gyümölcsleveket, jeges teákat a vendéglátóegységek helyben tudják elkészíteni. Ennek köszönhetően a vendégek frissen készített italokat fogyaszthatnak, amik nagyjából percek leforgása alatt elkészülnek.

Postmix üdítők

A postmix kifejezés azt jelenti, hogy helyben készített. Valójában azonban a Postmix üdítők ennél sokkal több pozitívumot tartogatnak. Az alapanyagok az elkészítéshez bag-in-boksz kiszerelésben érkeznek és a fogyasztást követően nem marad hátra üveg palack. Emiatt sokkal egyszerűbb és kényelmesebb az italcsapolók működtetése a hagyományos üdítők árusításánál. A vendégek számára pedig óriási pozitívum, hogy a Postmix Cola italtól kezdve a jeges teákon át egészen a limonádékig, mindegyik üdítő hidegen, pezsgő frissességgel kerül eléjük.

Címke: Postmix italcsapolók, Postmix Cola, Postmix üdítők
Dátum: 2021-10-22