Érdekes hírek és megbízható magyar szolgáltatások egy helyen!
A hír mindenkié! • hir-portal.hu • Független hírportál

Gyermekfogászati szolgáltatások Győrben

A gyerekeket érdemes minél előbb bevezetni a szájhigiéniai ismeretek rejtelmeibe. A tejfogak megjelenésekor már el lehet vinni őket fogorvoshoz, hogy szokják a fogászati rendelő légkörét.

Gyermekfogászati szolgáltatások Győrben

A legelső élmények mindig meghatározók a számukra, így nem szabad a véletlenre bízni ezt a fontos találkozást. A megfelelő fogorvos Győr városában a Dentys fogászaton kereshető fel. Az ott dolgozó szakemberek az országban praktizáló doktorokkal ellentétben mindenkivel nagyon barátságosak és nyitottak. Nem számít, hogy a fogtömés, a foghúzás vagy a megfelelő szájápolás merül-e fel témaként, hiszen mindent el tudnak mesélni, amit a gyerekeknek tudniuk kell. A szép mosoly és az egészséges fogsor nagy odafigyelést és rendszeres orvosi ellenőrzést igényel. Ha viszont valaki fél elmenni a fogászatra és inkább nagy ívben elkerüli a rendelőket, akkor kevés esély van arra, hogy a szájüreg állapota hosszú távon is kielégítő legyen. Ezzel nemcsak a szülőknek, hanem a gyerekeknek is tisztában kell lenniük.

Fontos a rendszeres kontroll

Ha a fogászaton töltött idő kellemesen zajlik, akkor nem lesz nehéz rávenni a gyerkőcöket, hogy rendszeresen beüljenek a fogorvosi székbe. A kontroll vizsgálat nagyon fontos, hiszen olyankor derül fény a fogakkal kapcsolatos problémákra. Néha csak a fogtisztítás, illetve a fogkőeltávolítás kerül napirendre, máskor viszont a fogtömés, a foghúzás és a gyökérkezelés is szükségszerűvé válhat. Ez mindig attól függ, hogy mit mutat a fogászati röntgenfelvétel, ugyanis lehetőség van kisröntgen és panorámaröntgen elkészítésére is. Az is előfordulhat, hogy a rossz fog helye és állapota annyira egyértelmű, hogy nincs szükség a röntgengépek használatára. A gyermekfogászati szakrendelés esetében az orvosok különösen nagy gondot fordítanak arra, hogy fájdalommentes módszerekkel végezzék el a beavatkozásokat.

Címke: Fogorvos Győr
Dátum: 2019-03-05