Érdekes hírek és megbízható magyar szolgáltatások egy helyen!
A hír mindenkié! • hir-portal.hu • Független hírportál

Felújítási támogatáshoz kőműves szakember dukál

A gyermeket nevelő családok lakhatási körülményeinek javítása, a hazai lakásállomány megújulásának ösztönzése és az építőipari ágazat fehérítése érdekében a központi költségvetésből vissza nem térítendő lakáscélú állami támogatásként otthonfelújítási támogatás vehető igénybe.

Felújítási támogatáshoz kőműves szakember dukál

Érdemes megválogatni a szakembereket

A támogatás meghirdetése óta nagyon nehéz megbízható és éppen ráérő szakembert találni. A jó kőműves Székesfehérvár területén is nehezen elérhető, de ha időben bejelentkezik valaki, akkor jó esélye van arra, hogy 3-4 hónapon belül szabad időpontot foglalhat magának. Érdemes olyan csapatot választani, amely generál kivitelezéssel foglalkozik, mert a szerződés kitöltése és a támogatás papírmunkája is jóval kevesebb időbe telik.

Ellenkező esetben minden vállalkozóval külön szerződést kell kötni és egyeztetni az időpontokat a felújítás vagy az építkezés előrehaladtával, ami időrabló és stresszes feladat. A felújítási munkák igazolására vállalkozói szerződést, anyagköltségről és munkadíjról számlát, valamint számlaösszesítőt is be kell nyújtani, amit minden szakág esetén külön-külön kell elvégezni.

Ha Ön sem szeretne csalódni, keresse fel a budaihazepitok.hu weboldalt és kérjen személyre szabott egyedi árajánlatot még ma!

Címke: kőműves Székesfehérvár
Dátum: 2021-06-02