Érdekes hírek és megbízható magyar szolgáltatások egy helyen!
A hír mindenkié! • hir-portal.hu • Független hírportál

Arany felvásárlás országosan

Biztos mindenkit érdekel, mennyit érhetnek az örökölt arany ékszerek, vagy a régóta porosodó megunt műtárgyak. Akinek sok pénzre van szüksége, és szeretne megszabadulni a feleslegessé vált dolgaitól, nem érdemes a zsugori zálogházakat felkeresnie, helyette bízza igazi szakemberekre a felvásárlást.

Arany felvásárlás országosan

Arany felvásárlás kedvező feltételekkel

A legtöbb zálogház nem fizet valami jól a bevitt aranyért, mert ha a tulajdonos nem tudja kiváltani, akkor rajtuk marad. Ebben az esetben el is kell tudni adniuk az aranyat, de úgy, hogy még haszon is maradjon nekik. Mindezt nem tudják, ha magas áron veszik át a tulajdonosoktól a féltett értékeiket. Az arany felvásárlás a Magyar Nemzet Örökség Kezelés ékszerház szakemberei számára nem hétköznapi feladat. Megtisztelik az ügyfeleiket azzal, hogy a lehető legmagasabb árat fizetik az ékszerekért, fülbevalókért, karikagyűrűkért és minden sérülésmentes aranyból készült holmiért. Így az ügyfelek lehet, hogy fájó szívvel válnak meg tulajdonuktól, de legalább jó árat kapnak értük, ami azért vigasz lehet.

Az arany felvásárlás menete

Első lépésben az ügyfél keresse fel telefonon vagy az ekeszerfelvasarlas.hu weboldalon keresztül az ékszerházat, és kérjen egy alkalmas időpontot a felvásárlásra és az értékbecslésre. Ezt követően a szakemberek az ország bármely területére díjmentesen kiszállnak, és felmérik a kínált tárgyak pontos értékét. Figyelembe veszik az ékszer állapotát, kidolgozását, fazonját, súlyát, arany tartalmát, majd pontos árajánlatot adnak. Ha ezt elfogadja az ügyfél, akkor megtörténik a készpénzes kifizetés, sőt a vételár mellé további 5.000 Forintot adnak, amiért az eladó őket választotta.

Érdemes összegyűjteni a felvásárlásra kínált aranyat, a feleslegessé vált hagyatékot és a régi csecsebecséket, hiszen könnyű pénz szerezhető velük. Az ekszerfelvasarlas.hu csapata gyors, korrekt, tisztességes és becsületes hozzáállással vásárolja fel az arany ékszereket és műtárgyakat.

Címke: Arany felvásárlás
Dátum: 2019-02-02