Érdekes hírek és megbízható magyar szolgáltatások egy helyen!
A hír mindenkié! • hir-portal.hu • Független hírportál

A megfelelő ipari takarítógépek kiválasztása

Sok esetben nem is lehet kérdés, hogy a tisztítószerek mellett kell-e alkalmazni a prémium kategóriás takarítógépeket, hiszen egy több száz négyzetméter nagyságú épületet aligha tudnának a takarítók gyalog körbejárni. Ha sikerülne is nekik, szinte biztosan túlórázniuk kellene, ami a munkáltatóknak plusz költségeket eredményezne. Ennél azonban van egy jóval egyszerűbb és költséghatékonyabb megoldás, mégpedig a minden szempontból megfelelő takarítógépek beszerzése. A vásárlás előtt azonban érdemes néhány lényeges szempontot figyelembe venni.

A megfelelő ipari takarítógépek kiválasztása

A takarítógépek teljesítménye

Mindenekelőtt rendkívül fontos, hogy a kiválasztott készülékek elég nagy teljesítménnyel rendelkezzenek, ellenkező esetben előfordulhat, hogy használat közben lefulladnak, és néhány órán keresztül pihentetni kell őket ahhoz, hogy ismét üzemképesek legyenek. Ez persze jelentős mértékben megnöveli a takarításra fordított időt, és megnehezíti a takarítók munkáját. A megfelelő kapacitású takarítógép Tatabánya városában is megrendelhető a clearsystem.eu weboldalon keresztül, hiszen csak néhány gombnyomás szükséges a rendelés leadásához.

A takarítógépek munkaszélessége

A teljesítmény mellett a munkaszélességet is vizsgálni kell, hiszen adott esetben a nehezen megközelíthető helyeken is át kell haladni a gépekkel. Ha nem férnek be a szűk folyosókra, a sarkokba vagy a kisebb alapterületű szobákba, akkor ott a takarítóknak saját kezűleg kell gondoskodniuk a padlótisztításról. Máskor persze jól jönnek az extra szélességű súrológépek, amikkel hihetetlenül gyorsan fel lehet takarítani a nagy mennyiségű koszt. A Clear System Kft. lehetővé teszi, hogy a minőségi takarítógép Tatabánya üzemegységeibe is eljusson, függetlenül attól, hogy kisebb, nagyobb vagy többféle munkaszélességű készülékre van-e szükség.

Címke: Takarítógép Tatabánya
Dátum: 2019-05-17