Érdekes hírek és megbízható magyar szolgáltatások egy helyen!
A hír mindenkié! • hir-portal.hu • Független hírportál

Végre egy környezetbarát mosoda Győrben

A mai világban mindenki arra figyel, hogy ne hagyjon túlságosan nagy ökológiai lábnyomot maga után. Ez nagyon jó törekvés és egyre több területen terjed el ez a fajta gondolkodásmód. Győrben egyedülállóan ózon felhasználásával biztosítják a szennyezett munkaruhák mosását, aminek köszönhetően teljesen környezetbarát megoldást kínálnak, amely az emberekre sincs semmilyen kártékony hatással.

Végre egy környezetbarát mosoda Győrben

Az ózon kiváló fertőtlenítő és környezetbarát

Az ózont a hétköznapi életben is tudjuk hasznosítani, elsőként a 19. században vette kezdetét, amikor is számos területen felismerték az ózonban rejlő lehetőségeket. Ilyen területek voltak a fertőtlenítés, a tisztítás, a vízkezelés, a gyógyítás, a vagy éppen az élelmiszeripar. Kiválóan használható például az élelmiszer frissen tartására, vagy éppen a sportolók izomzatának a fejlesztésére.

Az Eco-Disin mosoda Győr városában végzi környezetbarát tevékenységét ipari létesítmények és lakossági ügyfelek számára egyaránt. Akár ruha vagy cipő fertőtlenítésről van szó, a folyamat nincs káros hatással a környezetre, hiszen kemikáliák és víz felhasználása nélkül megy végbe a tisztítási eljárás. Ezzel a módszerrel közel 100%-ban elpusztulnak a baktériumok, vírusok és a gombák a mosodába bevitt cipőkben és a ruhákban.

Cégeknek és vállalkozásoknak

Az Eco-Disin munkatársai akkreditált laborvizsgálattal és ESD mérési jegyzőkönyvvel igazolják a leadott holmik (munkavédelmi eszközök, álarcok, sisakok, munkaruhák, speciális munkavédelmi bakancsok) fertőtlenített, tiszta állapotát. Egyedi feltételeket biztosítanak minden cégnek, mivel a munkavédelmi eszközök sem egyformák.

Címke: Mosoda Győr
Dátum: 2019-03-19