Érdekes hírek és megbízható magyar szolgáltatások egy helyen!
A hír mindenkié! • hir-portal.hu • Független hírportál

Változnak a babaruhadivat trendjei

Babaruha-beszerzés szempontjából többféle nézőpont van, a szülők anyagi helyzetétől és világszemléletétől függően is. Vannak, aki úgy gondolják, hogy továbbörökített, használt ruhákkal megoldják az öltöztetést, úgyis nagyon hamar kinőnek egy-egy méretet. És vannak, akik mindenképp egyedi tervezésű, különleges anyagokból készített, kézzel varrott-hímzett ruhákba szeretnék öltöztetni a kicsit.

Változnak a babaruhadivat trendjei

Luxus a kicsiknek

A babák számára is készülnek luxus minőségű termékek, egyedi vagy kissszériás kivitelben. Egy pihepuha horgolt sapka, kabátka, természetesen százszázalékos organikus fonalból. Valódi bőrből készített babacipellők, akár a bébi nevével ellátva. Esőkabát, különleges színekkel, különleges szabással, neves designer által kitalálva. Gyapjúsapka, gyapjúzokni, a legfinomabb minőségből. A biopamut, ökotextil is gyakran emlegetett alapanyagok a trendi babaruházatban. Az ilyen kézműves termékek eladása ma már többféle csatornán történik, nemcsak babamama-boltokban, szakáruházakban, hanem webáruházakban is.

Minifelnőttnek öltöztetve

Egy ideje trend a gyerekruha-piacon, hogy összeöltözik az anyuka és a kislánya, az apuka és a kisfia. A legnevesebb felnőtt divatmárkák termékeiből is lehet már “minifelnőtteket” öltöztetni. Nem biztos, hogy a gyereket ez nagyon érdekli, de az Y-generációs szülőknek nagyon tetszik, amit bizonyít a közösségi médiafelületeken közzétett számtalan fotó is, ahol együtt pózolnak az összeöltözött baba-mama, apa-fia párosok. A fotókon remekül mutat az anyuka strandruhájának kicsinyített mása, a hozzá tartozó táskával és napszemüveggel, az apuka dzsekije és elegáns övtáskája miniben akkor is, ha a gyerek két perc alatt hagyja el az összes tartozékot.

Címke: Kézműves termékek eladása
Dátum: 2020-04-07