Érdekes hírek és megbízható magyar szolgáltatások egy helyen!
A hír mindenkié! • hir-portal.hu • Független hírportál

Pandora Star Wars ékszerkollekció

A Pandora ékszergyártó cég már 1982 óta folyamatosan bizonyítja, hogy méltó helye van az ékszerpiacon. Évről évre különleges kollekciókkal ajándékozza meg azokat, akik számára az ékszer sokkal több, mint egy egyszerű hétköznapi tárgy. A tavalyi év során dobták piacra a Star Wars ékszerkollekciót, ami hatalmas sikert aratott.

Pandora Star Wars ékszerkollekció

Star Wars figura ékszerek

A Pandora cég folyamatosan figyeli a felmerülő igényeket, amiket igyekszik maximálisan kielégíteni. Nem volt ez másképp a Star Wars kollekció darabjainak megalkotásakor sem, amiket azóta már szinte mindenPandora ékszer üzletárul. Bár a Skywalker korával úgy tűnik egy időre lezárult a kultikus filmsorozat, a cég mégis úgy gondolta, hogy itt az idő elkészíteni a filmben szereplő figurák kicsinyített másait, amiket ékszerként lehet hordani. És milyen jó, hogy a gondolatot megvalósítás követte! Az aprócska charmokon, medálokon visszaköszönő Darth Veder, Leia hercegnő, R2D2, Chewbacca és Baby Yoda karakterét is hatalmas örömmel fogadták a rajongók.

Szeretetet jelképező ékszerek

A Star Wars filmeket kétségkívül a szerethető karakterei miatt kedveljük annyira. Ugyanakkor arról sem feledkezhetünk meg, hogy a szereplők cselekedeteit mindig az összetartozás, a féltés és a család iránti szeretet mozgatja. A Pandora ezt is figyelembe vette, amikor létrehozta a 2020-as őszi kollekcióját. Ez a magyarázata annak, hogy a termékek között sok olyan ékszert találunk, amik a szeretetet, a derűt, a reményt, a magabiztosságot és az életerőt szimbolizálják. A jellegzetes kör alak mellett olyan formák is megjelennek, mint amilyen a szív, a fa, a kéz és a szem. Az egyik közönségkedvenc termék pedig nem más, mint az új kígyólánc karkötő, amire rápillantva újra és újra eszünkbe jut, hogy az erő velünk van. A Star Wars kollekció a legtöbb Pandora ékszer üzletben megvásárolható, így a nagykanizsai Pandora ékszer shopban, a Petrógalériában.

Címke: Pandora ékszer shop
Dátum: 2021-03-24