Érdekes hírek és megbízható magyar szolgáltatások egy helyen!
A hír mindenkié! • hir-portal.hu • Független hírportál

Kubo Taito műve világhírű lett

Kubo Taito a Blech anime sorozat szellemi alkotója, aki hosszú megpróbáltatások után érte el, hogy művét elismerjék, és feldolgozzák. Abban az időben nagyon sok harcos-szellemes történet keringett, éppen ezért kisebb volt az érdeklődés az ő műve iránt. Az igazi sikert a Studio Pierrot hozta 2004-ben, amikor elkezdték az animét készíteni.

Kubo Taito műve világhírű lett

Miről szól a történet?

Nem mindennapi élményt kapnak a nézők, hiszen a sorozat egyszerre szívszorító, vidám, véres, tanulságos és szórakoztató is egyben. Az egész egy 15 éves feltűnési viszketegséggel rendelkező, narancssárga hajú fiúval kezdődik, aki vagánykodik Japán utcáin. Amolyan jófiút játszik, hiszen megleckézteti a vandálokat és beszélget a szellemekkel. Igen, Ichigo látja a szellemeket és beszélgetni is szokott velük. Már elég fiatalon elveszítette az édesanyját, és ebben az időszakban alakult ki neki ez a képessége. Édesapjával és két lánytestvérével él együtt.

A Bleach Anime sorozat kicsit betegesnek is tűnhet, hiszen a meghalt emberek szellemeit gonosz szörnyek falják fel, amit a főhősünk szemrebbenés nélkül néz végig. Persze akadnak olyanok is, akik védik ezeket a lelkeket, és átsegítik őket a Soul Society-be. Ezek a lények a halálistenek.

Egy napon az egyik halálisten, Rukia éppen Karakurában teszi a dolgát, amikor észreveszi, hogy a fiú látja őt. Bemutatkozik neki és elmondja, mi a feladata. Közben megtámadja őket egy lélekfaló, akit Rukia nem tud legyőzni, és felkéri Ichigot, hogy fogadja el az erejét és védelmezze meg a családját. Természetesen Ichigo nem habozik, és legyőzi a szörnyet, majd ő is Halálistenné válik.

A sorozatban a karakterek kidolgozása alapos, mindenkinek külön története van, és ezek jellemzik a viselkedését és a gondolatait. Vannak gonosz szereplők is, de a kidolgozásuk miatt őket is szeretni lehet.

Címke: Bleach anime sorozat
Dátum: 2019-05-19