Érdekes hírek és megbízható magyar szolgáltatások egy helyen!
A hír mindenkié! • hir-portal.hu • Független hírportál

Kombinálható, variálható ezüst ékszerek - Thomas Sabo

Az aktuális női divattrendeknek megfelelően az ékszeripar is rájött, hogy az ékszerek kombinálhatóságára, variálhatóságára egyre nagyobb hangsúlyt kell helyezni, hisz a modern világ ezen a területen is dinamikusabb, színesebb, egyénileg variálható ékszermegoldásokat igényel.

Kombinálható, variálható ezüst ékszerek - Thomas Sabo

Ezen új hullám egyik markáns képviselője a német - de osztrák gyökerekkel is rendelkező - Thomas Sabo, aki 1984-ben kezdett bele ezüst ékszerek, ékszer kollekciók gyártásába. A cég a megalapítását követően dinamikusan fejlődött  és mára a világ ezüst ékszer piacának meghatározó vállalkozásává vált. Ma már 75 országban, több mint 300 bolttal és 1800 alkalmazottal évről-évre újabbnál újabb kollekciókkal kápráztatják el a nagyközönséget.

Az ékszerek nagy része még ma is kézzel készül, egyedi design és minőségi anyaghasználat jellemzi ezeket az ékszereket és természetesen az egyes kollekciók stílusegysége megkönnyíti az ékszerek összeválogatását, a harmonikus megjelenés garantálását.

A Thomas Sabo kínálatában is megtalálhatóak az önmagukban kombinálható, variálható, legószerűen felépíthető ékszermegoldások, amelyek nagy sikerrel szerepelnek a piacon. Az alapvetően karkötőkre fókuszáló megoldásban a karkötő alaptest tetszőlegesen bővíthető, felöltöztethető charmokkal, medálokkal, gyöngyökkel, abszolut egyedi megjelenést garantálva az ékszer viselőjének. A karkötőre felfűzhető charmok, medálok száma rettentően nagy, jelenleg is közel 500 különféle "ékszeralkatrészből" állíthatja össze a vásárló egyedi ezüst ékszer karkötő, vagy karperec álmát, nem beszélve a karkötővel harmonizáló fülbevalókról, nyakláncokról, gyűrű megoldásokról.

A Thomas Sabo ékszerei, modulárisan bővíthető karkötöi, charmjai megtalálhatóak a márka hazai meghatározó forgalmazójánál a Divatékszerboltban.

Címke: Thomas Sabo, ezüst ékszerek, charm
Dátum: 2019-03-06