Érdekes hírek és megbízható magyar szolgáltatások egy helyen!
A hír mindenkié! • hir-portal.hu • Független hírportál

Győr és környéke remek kirándulóhely

Győr 125 ezres lakosságú megyeszékhely, sok-sok turisztikai látnivalóval, programmal, ezért évről évre egyre többen választják úticélul minden korosztályból. Számos történelmi műemlék, mint a barokk főtér, a Káptalandombon álló bazilika, a vele szemközti Püspökvár, a Loyolai Szent Ignác bencés templom és rendház, a Zichy-palota vonzza a látogatókat, de a természetbe vágyóknak is sok látnivalót kínál, a nagy folyók találkozása pedig szépséges környezetet alakított ki, a Duna-part, a Rába-part, a Radó-sziget, a Püspökerdő egyaránt a kirándulók kedvence.

Győr és környéke remek kirándulóhely

El lehet menni a közeli Pannonhalmára vagy a Szigetközbe is, érdemes tehát több napra tervezni az utazást, hogy mindenre jusson idő. A történelmi és természeti nevezetességek mellett modern korunk épített látványosságai is sokakat vonzanak: a Marcal folyó partján létrehozott Achilles Tó szabadidőparkban kajakozni, csónakázni is lehet, a Rába Quelle wellnessközpont és termálfürdő pedig jó pár különleges élménymedencével csalogatja a városba térő vendégeket.

Kényelmes szállások

A városba látogatók sokféle szálláslehetőség közül választhatnak, amelyek áraikban és szolgáltatásaikban is különböznek, az olcsótól a luxusig minden hotelkategória megtalálható, széles skálán. A győri szállások között kiváló ár/értékarányú szobakínálatával szerzett népszerűséget az Etalon Hotel a Hűtőház utcában. Akár párosan vagy családosan, akár kisebb-nagyobb csoportokban érkeznek a vendégek, tágas, csendes, napfényes szobák közül választhatnak. Minden szobához saját fürdőszoba tartozik, valamint színes televízió és hűtőszekrény is a vendégek rendelkezésére áll. A wifi hozzáférés a szobaárban van, nem kell érte külön fizetni. A személyautóval vagy kisbusszal érkezők biztonságosan parkolhatnak a hotel zárt udvarán. Aki pedig vonattal, távolsági busszal érkezik, a pályaudvarokról helyijáratú autóbuszokkal juthat el a szállóhoz.

Napról napra megújulva

Kirándulni, várost nézni fárasztó dolog, fontos az éjszakai nyugalom, a kényelmes ágy, hogy másnap újult energiával indulhasson a látnivalók felfedezése.

Címke: Győri szállások
Dátum: 2020-05-22