Érdekes hírek és megbízható magyar szolgáltatások egy helyen!
A hír mindenkié! • hir-portal.hu • Független hírportál

Gyermek balett oktatás már ovisoknak is

A balett oktatást már egészen kicsi kortól ajánlott elkezdeni, hiszen annyi mindent kell megtanulni ebben a csodálatos táncban, hogy nem lehet elég korán kezdeni a felkészülést. A Törpördög és Tinitündér Tánc-Tanoda lehetőséget biztosít erre Budapesten és vonzáskörzetében öt helyszínen. A tanodában lelkes tanítónénik várják az apróságokat, akikből a hosszú évek alatt csodálatos balerinákat nevelnek.

Gyermek balett oktatás már ovisoknak is

Ovis kortól egészen tinitündér korig

A művészi torna balett alapokkal (MTBA) már egészen kis kortól ajánlott, méghozzá 3-5 éves korig érdemes részt venni az első órákon. Természetesen a korábban érő gyermekeknél nem jelent problémát, ha még nem töltötték be a 3. életévüket. A tánciskola öt helyszínen is kiemelkedő oktatási színvonalon működik (Budapesten, Budafokon, Budaörsön, Kelenföldön, Érden) olyan tanárokkal, akik mindent megtesznek az ovis gyerekek fejlődéséért.

A gyermek balett csodálatos táncművészet, hiszen a picurok olyan érzéseket képesek kifejezni, amelyeket csak a balett jellegzetességeivel lehet. A kecses tartás és a légies, könnyed mozgások igazán szívmelengetőek, ráadásul mindezt egy három éves gyermek előadásában látni olyan érzés, amit szavakkal leírni nem lehet. A Törpördög és Tinitündér Tánc-Tanoda minden év végén nagyszabású gálaműsorral készül a szülőknek, amiben megmutatják a gyerekek, hogy mit tanultak egész évben, így a szülők is láthatják gyerekeik fejlődését évről-évre.

Címke: Gyermek balett
Dátum: 2019-04-04