Érdekes hírek és megbízható magyar szolgáltatások egy helyen!
A hír mindenkié! • hir-portal.hu • Független hírportál

Gamer magazin, nem csak gamereknek

A gamer magazinokról mindenki azt gondolja, hogy csak olyan embereknek való, akik egész nap a számítógép előtt ülnek, és játszanak. A helyes megfogalmazás inkább az lenne, hogy nekik is való, de nem kifejezetten csak az ilyen emberek a fő célközönség. Egy modern gamer magazin nem kizárólag egy rétegnek szól, hanem mindenkinek, aki valamilyen szinten érdeklődik a számítástechnika és a számítógépes játékok iránt.

Gamer magazin, nem csak gamereknek

Megújult tartalom és grafika

A gamermagazin.hu weboldal teljesen új és letisztult arculattal és tartalommal várja az olvasóit. A megszokott játék tesztek és technikai információk mellett sok más új téma is várja majd az oldalra látogatókat. A gamer magazin most már nem csak kifejezetten gamer felhasználóknak szól, hiszen mostantól a hírek rovatban sok más érdekes téma is megtalálható lesz. Ilyenek például a programozás oktatás, weboldalkészítés, számítástechnika és sok más hétköznapi téma, amelyek hasznosak lehetnek a mindennapi élet során. A fő cél az, hogy ne csak kifejezetten egy dologról szóljon, hanem mindenről, ami hasznos.

A megújult grafika sokkal élvezhetőbb, minden mobil eszköz képernyőjéhez igazodik, és könnyen kezelhető navigációval rendelkezik. A főoldalon a legfrissebb YouTube-os játék videók és a legújabb játék tesztek várják az olvasókat. A főoldal alsó részén pedig az új tartalmak foglalnak helyet, praktikus kialakításban. A készítők figyeltek arra, hogy a weboldal ne használjon sok adatforgalmat a működése során. A képek számát minimalizálták, és a lehető legjobb megoldásokkal optimalizálták. Így egy unalmas utazás vagy egy hideg délután során is kellő kikapcsolódást tud nyújtani a magazin, és csak minimális mobil adatforgalom kell hozzá.

Nem kell előfizetni a VIP tartalmakra

A legtöbb magazinnál elő kell fizetni valamilyen formában az újságra, és csak akkor lehet megkapni a legkülönlegesebb tartalmakat. Ez a gamermagazin.hu esetén nem így van. A weboldal minden tartalma regisztráció és előfizetés nélkül is elérhető. A magazin kizárólag online formában elérhető, de nem lehetetlen, hogy a közeljövőben papír alapon is kapni lehet majd. Az új tulajdonos még nem döntötte el pontosan, mi is lesz a magazin sorsa, de egy biztos, hogy sokkal nyitottabb és rugalmasabb, mint a korábbi üzemeltetők.

Címke: Gamer magazin
Dátum: 2019-01-26