Érdekes hírek és megbízható magyar szolgáltatások egy helyen!
A hír mindenkié! • hir-portal.hu • Független hírportál

Felejthetetlen közös élmények ajándékba

Az ajándékozás szuper dolog, hiszen egy jól eltalált meglepetéssel nagy örömöt lehet okozni a másiknak. Ez pedig magának az ajándékozónak is nagyon jó érzés. Másfelől viszont mindig ott van a gyötrő érzés, hogy mi legyen az ajándék? Valami, aminek őszintén örül. Valami, amire nem számít. Valami, ami emlékezetes marad számára. Ez pedig sok esetben nem egy tárgy, hanem egy különleges élmény.

Felejthetetlen közös élmények ajándékba

Ajándékutalványok élménytípusok szerint

Az utalványok változatos képet mutatnak. Különböző kategóriánként lehet kiválasztani őket attól függően, hogy milyen élménytípusba tartoznak. A hobbi “doboz” olyan programokat tartalmaz, amik szabadidős tevékenységhez kapcsolódnak. Az adrenalin ajándékutalványban kalandos, sportos, adott esetben extrém programok találhatók. A családi program csomaggal olyan élményeket lehet odaajándékozni, amiken gyerekek és felnőttek egyaránt részt vehetnek. A wellness utalvánnyal pedig a megajándékozott 25 wellness hotel közül választhatja ki azt, ahol testi-lelki kényeztetésben szeretne részesülni. Ez csak néhány a sok közül. Ezeken kívül számos élménykategóriában találhatók utalványok.

Az utalványok felhasználási módja

Az ajándékutalvány olyan, mint egy szép ajándékcsomag, amely tartalmaz egy részletes információkat adó élménykatalógust és egy élménykupont. A megajándékozott a katalógusból tudja kiválasztani azt a programot, amin részt szeretne venni. Erre úgy válik jogosult, ha az előre lefoglalt időpontban a helyszínen felmutatja a mellékelt kupont. Ezek után már nincs más teendője, mint kiélvezni a meglepetés program minden pillanatát. Az utalványokat az ajándékozástól számítva több, mint 1 évig fel lehet használni, adott esetben pedig hosszabbításra is lehetőség van a szolgáltatónál.

Címke: Ajándékutalvány
Dátum: 2020-11-23