Érdekes hírek és megbízható magyar szolgáltatások egy helyen!
A hír mindenkié! • hir-portal.hu • Független hírportál

Beton kerítés minőségi elemekből

A beton kerítés több szempontból is az egyik legjobb választás a ház lekerítésére, védelmének biztosítására. Azonban csak akkor lesz szép és tartós, ha magas minőségű elemekből, oszlopokból kerül kialakításra. Mivel akár egészen szélsőséges időjárásnak is ellen kell állnia, ezért különösen nagy szerepe van annak, hogy a betonszerkezet milyen kivitelben készül és a húzószilárdságát a szakemberek milyen módon növelik meg.

Beton kerítés minőségi elemekből

Kerítés elemek, oszlopok fagyálló kivitelben

A Liakő által kínált termékek lehetővé teszik, hogy a beton kerítés Tatabánya városában is az igényeknek megfelelően kerüljön kialakításra. A minőség és időtállóság tekintetében igen fontos szempont a fagyállóság, hiszen a téli hónapokban gyakran süllyed 0 Celsius fok alá a kinti hőmérséklet. Ha a beton kerítés nem fagyálló elemekből, oszlopokból épül fel, akkor hamar megrepedhet. A fagy okozta repedések idővel csak még nagyobbak lesznek, ez pedig nem csak a betonszerkezet esztétikáján ront, hanem a minőségét, tartósságát is negatívan befolyásolja. Erre a problémára kínál megoldást a Liakő, ahol rendelkezésre állnak a fagyálló beton kerítés elemek.

Kimagasló stabilitás a szálerősítés jóvoltából

A betonszerkezet stabilitása, tartóssága szempontjából nagyon fontos kérdés, hogy az egyes elemek meg vannak-e erősítve merev betonacéllal. A beton alapvetően egy nagyon erős anyag, ami ellenáll a nagy nyomásnak. A húzószilárdsága azonban alacsony, így a betonszerkezet építésekor fontos, hogy betonacéllal legyen megerősítve. Ez abban az esetben is igaz, ha “csak” egy beton kerítés kerül felépítésre. A liako.hu weboladalon rendelkezésre állnak a szálerősített beton elemek, melyek felhasználásával felépíthető az időtálló beton kerítés Tatabánya területén akár 2 méteres magasságban is.

Címke: Beton kerítés Tatabánya
Dátum: 2020-11-02