Érdekes hírek és megbízható magyar szolgáltatások egy helyen!
A hír mindenkié! • hir-portal.hu • Független hírportál

A sikeres programozók titka

Az állásportálokon rengeteg olyan hirdetéssel lehet találkozni, ahol a cégek programozó munkatársat keresnek. A HR-esek először kiválogatják a beküldött önéletrajzokat, motivációs leveleket, majd pedig egy állásinterjúra is behívják az ideálisnak vélt jelentkezőket, ami lehet egy, kettő vagy akár több körös is. A kiválasztott, akinek végül felkínálásra kerül az állás, azonban még korántsem lehet nyugodt, hiszen a próbaidő alatt derül ki, vajon elég rátermett-e a programozó pozícióra.

A sikeres programozók titka

Szakképesítés

Az egyik legfontosabb szempont, ami alapján már a munkaerő toborzás elején eldől a jelentkezők sorsa, a megfelelő szakképzettség megléte. Az ingyenes JAVA tanfolyam lehetővé teszi, hogy azok a fiatalok, akik eredményekkel teli karrierutat szeretnének bejárni, meg tudják szerezni a szükséges tudásanyagot ahhoz, hogy a későbbiek során helyt tudjanak állni a szakmában, és idővel akár előrébb is tudjanak lépni benne.

Tapasztalat

Az ingyenes JAVA tanfolyam elvégzése után a résztvevőknek jó esélyük van arra, hogy egy hazai vagy nemzetközi cég szolgálatába álljanak, mint pályakezdő programozó. Az első néhány év a tapasztalatszerzésről szól, amikor élesben is gyakorolhatják azt, amit az iskolapadban megtanultak. Az, hogy idővel sikeressé válnak-e vagy sem, elsősorban a kitartásuktól és a szakma iránti elkötelezettségüktől függ.

Emberi tényezők

Ha az illetőnek a szükséges szakképzettsége és a tapasztalata is megvan, akkor már csak az befolyásolhatja a karrierútját, hogy a programozó szakma valóban neki való-e. Sokan vannak, akik a szakmai gyakorlat megszerzését követően rádöbbennek, hogy egy másik hivatás boldogabbá tenné őket. Azok, akik végérvényesen a programozás mellett teszik le a voksukat, nem csak a pénzt látják benne, hanem annál sokkal többet: egy olyan munkát, amiben minden egyes nap örömüket lelik a nehézségek ellenére is.

Címke: Ingyenes Java tanfolyam
Dátum: 2019-04-29